Ilmalämpö­pumput ja maalampö Kokkolan alueella

Haluatko nauttia energiatehokkaasta lämmityksestä tai viilennyksestä? Kokkolan Laitehuolto asentaa ja huoltaa ilmalämpöpumput ja määlämpöratkaisut koteihin ja muihin tiloihin. Valitsemme aina sinun kiinteistöösi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Ilmalämpöpumppujen asennus ja huolto

Myymme ja asennamme laadukkaat Fujitsu -ilmalämpöpumput asuintaloihin, autotalleihin ja halleihin. Tunnemme Suomen olosuhteet ja voimme taata, että asentamamme pumput toimivat myös kovilla pakkasilla.

Huollamme ja korjaamme kaiken merkkiset pumput vuosien kokemuksella. Huollattamalla laitteesi säännöllisesti ja ajoissa kestää se huomattavasti pidempään, on energiatehokkaampi ja luotettavampi. Huollon tarve ilmenee yleensä viimeistään pakkasilla lämmitystehon puutteena, kun lämmitystä eniten tarvitsisi.

Pyydä tarjous »

Maalämpö ja aurinkokeräimet

Maalämmöllä lisäät uuden rakennuksen energiatehokkuutta ja päivität vanhan kiinteistön lämmityksen nykyaikaan. Myymme, asennamme ja huollamme maalämpöratkaisut ja aurinkokeräimet sekä asuin- että liikekiinteistöihin.

Etsimme yhdessä kanssasi rakennukseesi parhaiten sopivan vaihtoehdon. Tarvittavan porakaivon teemme omalla kalustollamme.

Suosittelemme aurinkokeräimien asentamista lämpöpumpun yhteyteen. Näin laitteesi saa pidemmän käyttöiän ja säästät sähköä. Myös lämpökaivo saa palautua rauhassa, jolloin hyötysuhde on huipussaan taas syksyllä, kun uusi lämmityskausi alkaa.

Pyydä tarjous »

Pyydä tarjous